نحوه مصرف كود MOG در آفتابگردان: در اين مطلب قصد داريم تا نحوه مصرف و همينطور مزاياي كود مولتي آنزيم MOG در آفتاب گردان را بررسي كنيم.

 

نحوه مصرف كود MOG در آفتابگردان

مرحله اول : بعد از كشت اوليه، ۴ ليتر MOG  در ۲۰۰ ليتر آب محلول شده و براي يك هكتار از طريق آبياري استفاده مي شود (حتما دقت كنيد به همراه آب آبياري استفاده كنيد)

مرحله دوم : بعد از مشاهده ۸ و يا ۱۰ برگ بر روي ساقه، ۳ ليتر همانند مرحله اول از طريق آبياري اعمال مي شود. (حتما دقت كنيد به همراه آب آبياري استفاده كنيد).

مرحله سوم : هنگامي كه طبق به اندازه رشد (براي مثال به اندازه سيب) رسيد، ۳ ليترMOG  در ۲۰۰ ليتر آب محلول شده و براي يك هكتار بصورت آبياري اعمال مي شود. (حتما دقت كنيد به همراه آب آبياري استفاده كنيد).

نكات مورد توجه در استفاده از كود MOG

  1. قبل از استفاده، قوطي را چند دقيقه به آرامي تكان دهيد (اين عمل بسيار مهم است)
  2. پس از اضافه كردن آب به MOG ، مدت ۴۵ دقيقه صبر كنيد به منظور فعاليت آنزيم ها)
  3. مدت زمان نگهداري پس از محلول شدن با آب ، ۲۴ ساعت ميباشد.
  4. يك ليتر MOG با ۲۰۰ ليتر آب محلول ميشود. اين ميزان آب براي فعال سازي آنزيم هاي موجود در MOG ضروري است. مدت زمان لازم براي فعال سازي آنزيم ها، ۴۵ دقيقه ميباشد.
  5. بهترين زمان استفاده در محلول پاشي، ساعات اوليه صبح و يا هنگام غروب خورشيد است.
  6. همواره ميزان كود توصيه شده به مساحت ذكر شده براي هر نوع محصول مد نظر ميباشد. ميزان آب مصرفي در مساحت مورد نظر، با مقدار كود توصيه شده در آن مساحت بايستي مخلوط شود.
  7. در زمان استفاده از MOG، استفاده از كودهاي شيميايي را به نصف كاهش دهيد.

 

 نحوه استفاده از كود MOG در آبياري سنتي

در آبياري هاي سنتي (غرقابي)، بهترين روش كوددهي، استفاده از بشكه شيردار در ابتداي جوي آب ميباشد. در آبياري هاي تحت فشار و مكانيزه، كوددهي از طريق تانك كود و در اواخر دوره آبياري مي باشد.

نكته مهم بسياري از كمبود هاي تغذيه اي و بيماري هاي گياهي از خاك به وجود مي آيند. بنابراين مي توانيد هرسال با تحليل خاك مزرعه خود، ميزان كمبود ميكروالمنت ها و نيازهاي خاك را مشخص كنيد. بسته به نتايج اين تحليل در صورت كمبود جدي يك ماده مشخص، اين ماده را به خاك زراعي خود اضافه كنيد.

در صورت كمبود موادي مانند نيتروژن، فسفر و پتاسيم در خاك حتما بايد خاك را مورد تقويت قرار دهيد.

براي بهبود كشت مي توانيد از ساير كودهاي شيميايي نيز استفاده كنيد.

 تركيبات موجود در MOG

ميكروارگانيزم – آنزيم – اسيد آمينه – ميكروالمنت ها – ماكروالمنت ها – ويتامين – مواد آلي

 مزاياي استفاده از كود MOG

شوري زدايي: در اراضي با آب و خاك شور به علت حل شدن ميكرو آنزيمهاي موجود در اين كود در آب ، نمكها و سموم شيميايي موجود در خاك تجزيه شده و به مرور خاك را به شرايط طبيعي آن برميگرداند.

مبارزه با بيماري هاي قارچي: با افزايش مقاومت در آناتومي و ساختمان گياه، M0G سبب افزايش مقدار كوتين وضخامت كوتيكول در برگ ها ميشود و اين تغيير ساختماني در گياه موجب افزايش مصونيت در مقابل بيماري هاي قارچي و آفات خواهد شد.

كاهش دهنده هزينه هاي رايج كشت و كار.

افزايش دهنده عملكرد و مقاومت گياه ، بين ۴۰ تا ۶۰ درصد

مشخصات فيزيكي و شيميايي كود: به شكل مايع به رنگ قهوه اي تيره

 

 شرايط نگهداري

در صورت استفاده نكردن از كود درب آن را محكم ببنديد. در ظرف مخصوص خود نگهداري كنيد. دور از مواد غذايي ، تابش مستقيم آفتاب و دماي بالا نگهداري كنيد.

 كمكهاي اوليه :

تماس با چشم ؛ به هنگام تماس با چشم، با آب فراوان چشم را شستشو دهيد

تماس با پوست : هيچگونه خطري براي پوسته ندارد. در صورت تمايل با آب بشوييد.

استنشاق ، هيچگونه خطري ندارد. در صورت تمايل در هواي آزاد تنفس كنيد

خوردن : مقدار زيادي آب بنوشيد. معده را براي استفراغ تحريك نكنيد.

 تاثيرات وجود اسيدهاي آمينه در كود MOG

نوع فعاليت L – Aspartie acid | كمك به ريشه دهي

L – Glutannic acid | افزايش كلروفيل – كلاته كننده – افزايش گرده افشاني – كمك به فعاليت ديگر اسيدهاي آمينه

محرك سنتز هورمون هاي دخيل در توليد گل و ميوه – ايجاد مقاومت به سرما در گياه

L – Cysteine | تشكيل كلروقيل

L – Histidine | ايجاد مقاومت به سرما در گياه

تشكيل كلروفيل – فعاليت پروتئين هاي ضد سرما افزايش كيفيت محصول

تشكيل كلروفيل – كمك به جذب مواد غذايي – افزايش گرده افشان

L – Methionine | كمك به تشكيل ميوه – فعال كننده هورمون هاي رشد – افزايش گرده افشاني

L – Proline | مقاومت در برابر تنش – كمك به باروري دانه گرده

L – Serine كمك به توليد اكسين

L . Theronine | افزايش متابوليسم

L – Tryptophan | كمك به توليد اكسين

L – Valine | كمك به توليد اكسين – افزايش كيفيت محصولات

 مزاياي وجود آنزيم در كود MOG

تبديل پروتئين به اسيد آمينه مصونيت در برابر تنش – افزايش پتانسيل اسمزي – افزايش رنگ

افزايش بو، طعم ميوه – تعادل در ميزان گلوكز

افزايش ريشه دهي – ريشه هاي ثانويه

تعادل در ميزان روغن

تبديل مواد شيميايي به مواد آلي زودرسي تبديل پروتئين ها – كمك به هيدروليز آب تبديل مواد شيميايي به مواد آلي – افزايش متابوليسم

افزايش ماندگاري ميوه – افزايش رنگ، بو، طعم و عطر ميوه

تبديل گلوكز به فروكتوز – افزايش طعم ميوه

تبديل ازت به ازت قابل جذب براي گياه

جهت كسب اطلاعات بيشتر درزمينه خريد كود با ما تماس بگيريد


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

server79 Agora محبوب ترین صدا Brent آثار لباسِ زندگی Francisco طراحی سایت سوپرگروه تلگرامی تبلیغات تجاری، کشاورزی، دامداری سوپرگروه تبلیغات صادرات واردات